Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okej ?



Mitt huvud
har blivit en luftballong

jag hänger
mellan molnen

och fångar regndroppar

med fingrarna
som jag låtit plantera

på jorden

för att dom ska växa ända upp
att de kan ta emot dom i luften

jag är verkligen kär
i månen,

verkligen kär på riktigt ,
för första gången,

det är dit jag ska
kanske ännu längre bort

förlåt älskling men jag skriver

bara poesi

okej ?




Prosa av Lars Gullberg
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-19 08:40



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Poetisk kärlek om kraften den besitter!
2016-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg