Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asteorid






Det finns
en människa
som skriver

dessa rader

hur är han ?
hur ser han ut ?
är han snygg ?

trevlig ? har han
barn ?

familj ?

bor han i en storstad
eller bor han i en mindre ort ?

kanske är han en helt

vanlig person

eller också är han
den där specielle,

den där
konstnären

som målar där uppe
i ateljén
som lyser dygnet runt

ovanför månen

snett nedanför havet
bortom tårarnas strand.

Ja det gör han
och jobbar

på Atlas Copco

och åker taxi
nattetid.

Då, just då,

vid vägkanten

levererar han

sina dikter

till poeter.se.

men alltid via dej
och till dom, till er

allt det han måste ha

för att kunna skriva,
bara så du vet




Prosa av Lars Gullberg
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-19 10:51



Bookmark and Share


  mike irow
underbar
prosa...
2016-03-24

  Solstrale VIP
Drömmaren, längtandes bildandes strofer som når, poesin landar!
2016-03-20

  jimmy johansson
Prosa som smeker våra smaker.
2016-03-19

    ej medlem längre
En så fin presentation av dig. Tack!
2016-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg