Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förkänsla



- någons ö,
  en strimma ljus: här
  himlen i
  oändligheten

  och en sandkorn
  i havet
  som utgör ett antal
  och blir 
  ditt hjärta

        i mig




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 398 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-03-19 18:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så hjärtevarm, så vackert.
2016-04-01

  Bibbi VIP
Mycket fint.
2016-03-23

  StinaJ VIP
Så fint
2016-03-20

  Luciana Pascual
Allt är sammanlänkad ...eller?...hälsningar ...
2016-03-20

    ej medlem längre
Åhh, så vackert - ni i allt!!!
2016-03-20

  bumerang
Innerligt i det största
och det minsta.
I dig.
2016-03-19

    ej medlem längre
Sandkornet som blir pärlemor i kärlekens mussla...
2016-03-19

  louisegirl
En innerlig och vacker förkänsla
2016-03-19
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow