Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där emellan varken glöd eller aska



Jag - jag minns, älskade
    den karga tiden som rinner just
till framtiden

När jag smärtans äpplen klyver
     slår deras kärnor som hjärtan av
det förgångna




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 407 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-03-19 20:42



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Poetiskt och vackert
2016-04-19

  Magica VIP
Mycket stark dikt som andas vemod...
2016-03-23

    boban
bokmärke!
2016-03-22

  Fred Linz
Vacker bild
Gott så !
2016-03-20

  louisegirl
Ljuvlig
2016-03-20

  StinaJ VIP
En vemodig text om saknad
2016-03-20

    ej medlem längre
Dina ord lever och vibrerar av intensiv kärleksnärvaro.
2016-03-20

    ej medlem längre
Titeln är underbar och skulle kunna bära dikten helt själv och orden som följer är vackra, vemodiga och berör en svårfångad känsla av förgänglighet.
2016-03-20

  bumerang
Väldigt genialiskt infångat över tid.
Det som betyder och som är evigt.
2016-03-19

    ej medlem längre
Tiden är ett mysterium och du tar med oss från nuet till både framtiden och det förflutna, väl sammanvävt.
2016-03-19

  kerstin skriver VIP
Åh - bara så.
2016-03-19
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow