Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gömmer sig i vredens fog?

De individer som sanna vikingar och inte bara svenskar, Verkligen vet vad denna lilla kors i guld är av historisk betydelse för Sverige.

Andra är bara nykomlingar flyktingar eller kvar i exil i ett presumtiv, förhålande. Omedvetna om att bara är galtar kvar under perioder av krigstiden.

 

Föreetiden svenskar kallades för svin, och Wiking var en sort krigare som störtade bort köpmän och inkräktare från Tyskland, Kina och alla som trampade på svenska träskmark.

 

 Således England kungahuset inte ens hälsa på Svensk kungahuset år 2016 bland de medlemmar av första eller andra generationen helt enkelt de ignorerar varandra till alla tillfällen som luft och icke existerade, det är väldig skamlig bara tänka på det... 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2016-03-19 21:20



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Från Larz Gustafsson 2016-03-19 21:27 Svara avsändaren Blockera

small square Privat kommentar på Vad gömmer sig i vredens fog?

Larz Gustafsson har skrivit en privat kommentar på din text Vad gömmer sig i vredens fog?

Vikingar var slödder med en vidrig religion.
Jag avskyr dem.
Smutsiga barbarer.

Svara på detta meddelandet om du vill inleda en diskussion.

Mvh
Redaktionen, Poeter.se
2016-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP