Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hägring


Allt är en hägring
en soldränkt öken
jag går och jag går
törstande efter din kärlek
i fjärran ser jag den klart
en synvilla vid horisonten
alltid för långt borta
solen går ner
mörkret som lägger sig
får synvillor att försvinna
inom mig sprider sig nattens kyla




Fri vers av Harriette
Läst 292 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-03-20 10:14



Bookmark and Share


  Jeremiel
Mycket bra skrivet!

Du drar mig in i dina tankar, känslor.
2016-10-13

    ej medlem längre
Fata morgana..kram
2016-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Harriette
Harriette