Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omtanke


Monster

Vem är jag - ett monster?
Fylld av kärlek till mina medmänniskor.
Kräks på mig och spotta på - ingen kan
göra mig illa längre...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 349 gånger
Publicerad 2016-03-20 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje