Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar kommer o går




Här sitter jag uppfylld av dig
förälskad skakad o yr
känslorna stormar i mig
alltmedan morgonen gryr

Här sitter jag ängslig o svag
febrig o blossande het
skaldar om ditt behag
som vore jag en poet

Hjärtat det dunkar o slår
ändå så vet jag så väl
drömmar kommer o går
skonar aldrig en själ

Så därför ja därför min vän
får du aldrig mitt brev
när hösten kommer igen
bleknar det jag skrev



Bs-06








Fri vers av Bodil Sandberg VIP
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-05-02 12:57



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
vacker,sinnlig och rik.......ibland kan drömmar slå in!
2006-05-03

  Anders P VIP
Den omöjliga kärleken känsligt beskriven. Bleknar även förälskelsen liksom det du skrev?
2006-05-02

  rebecca d
en fin dikt blev det i vart fall av alla dessa käsnlor....
2006-05-02

  Yvonne Vigstrand
Ja du har gjort det igen...helt underbart skrivet!
Kram från Yvonne
2006-05-02

  Teresia Ridell
Underbart vackert o sorgligt sanningsenligt.
2006-05-02

  Last Word Spoken
Underbart vackert och sorgset.
2006-05-02

  BlåhäXa
Vissa ord är bara så fina när det är nerskrivna...
verkligheten kan vara så tuff ibland...
2006-05-02

  Daybreaker
Sorgligt, just för att det känns äkta!


"Här sitter jag ängslig o svag
febrig o blossande het
skaldar om ditt behag
för visst är jag en poet"

=)
2006-05-02

  prinscess VIP
mycket fin
och så mycket känslor
som ryms i denna text
vackert
2006-05-02

  Clara-Fina
Mycket känslosam och bra dikt, skrivet med inlevelse och förstånd och med en underton av vemod. Sorglig. BRA! / Clara-Fina
2006-05-02

  adina
bästa sättet att hindra hjärtesorg är att agera med ointresse.
det måste jag testa någon gång.
bra!
2006-05-02

    Cajsa
Bra skrivet!
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg
Bodil Sandberg VIP