Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elektricitet

Elektricitet
Jag vill säga allt
Jag blir tyst
Stolthet
Blyghet
Vill du?
Vill jag?
Det går fort
Det går långsamt
Jag vill stanna
Jag går
Jag är stark
Jag blir feg
Fokuserad
Okoncentrerad
Bra
Dåligt
Utropstecken
Frågetecken
Rättvist
Orättvist
Ett hej
Ett hej då





Fri vers (Fri form) av Olivia Tapper
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-20 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olivia Tapper
Olivia Tapper