Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min önskan..


Djupt vatten



Du, min
passion att lapa,
insupa och tillbe,
för att jag vill

I dessa djup, ögon,
dessa brunnar, likt regnbåge i glöd
svarta av lusten...

...i dem ska jag drunkna


Rädda mig aldrig
ingen livboj
Min önskan är att förlisa,
flyta iland
i din varma sand.

Inte rädd
lämnar
min kropp i dina händer

Tillit















Fri vers (Fri form) av chrissie
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-20 22:28



Bookmark and Share


  aol
Så ömt vackert och så berörande skaldat,
2016-04-08

  Päronsplitt
Vacker kärleksfull lustfull tillit i djupt vatten. Känslofylld och målande text som berör.
2016-03-26

    ej medlem längre
fint om kärlek.
2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie