Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befrielse







Gjorde en inflykt i mitt låsta rum

gläntade på dörren

mörkret var totalt
luften unken och kvav

tvekade

öppnade dörren på vid gavel

ljuset strömmade in
den friska luften likaså




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 528 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2016-03-21 10:57



Bookmark and Share


  Braindamage
Låter härligt!
2016-04-05

  lila fjäderblomman VIP
inflykt, vilket härligt ord! Du visar på att medvetenhet gör under, håller med om det. Bra skriftat!
2016-03-25

  Klara Ord VIP
Ja ofta är det bra att börja med en inflykt - det ordet gillar jag!
2016-03-23

  Eva Helene VIP
Inspirerande skön känsla här!
2016-03-22

    Dan Myrbeck
Bra.

Framtiden heter
nya erfarenheter.

(Ser att det är en repris från
2014-12-28)
2016-03-22

  ResenärGenomLivet VIP
Det är så det känns om våren när man öppnar för den friska luften...bra...
2016-03-22

  ULJO
Att vädra både det ena och det andra är befriande och sunt.
2016-03-21

  StinaJ VIP
Så modigt att öppna upp dörren mot allt det nya och släppa taget om det gamla.
2016-03-21

  mike irow
skäl till förvåning?...
2016-03-21

  M.Eta
Ljus och frisk luft är renande för själen. Ett bra beslut att därför glänta på dörren.
2016-03-21

  louisegirl
Ja det är så härligt renande
Bra förmedlat!
2016-03-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra tänkt! Ljus och frisk luft mår man bra av.
2016-03-21

  Teresia Ridell
Härligt befriande !
2016-03-21

  Hanna Mari Wallin
Ljuset och den friska luften för bort det gamla som tynger

Bra beslut!
2016-03-21

  Respons VIP
Luft och ljus som ett renande bad!
2016-03-21

    ej medlem längre
Skönt med genomdrag ibland som rensar luften!
2016-03-21

  Öknens Ros VIP
inget är som frisk luft för kropp och själ!
2016-03-21

  överlevaren VIP
Viktigt att lufta känslorna och rensa bland minnen som stänger ute annat!

2016-03-21

    ej medlem längre
Att städa bland gamla minnen som skaver är ingen dum idé!
2016-03-21

  Marianne Räf
Låter härligt! Rätt å riktigt handlat! ;D)
2016-03-21

  Niliboy
Ja, ibland är man som på vid gavel!
2016-03-21

  Maria Sundelin VIP
Låter som om det blev ett bra beslut
Kramar
2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP