Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur en dröm


Återkomsten

Ser du mig, frågade jag
själv såg jag honom otydligt
men ändå klarare än förut


Ja jag kan se dig nu, sa han skrattandes
han var yngre, runt fyrtio
satt lite upphöjt, på en av våra
vardagsrumsstolar
all hans bitterhet var borta
det gladde mig
den hade varit tung att bära
för oss alla

Vi har ju så mycket att stå i
här på jorden





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-21 11:39



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilken passande text till bilden. Här har du sannerligen lyckats. Jaa vi har verkligen mycket att stå i här på jorden.
2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP