Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen tar ibland slut när man följer den. Punkt

En del som vaknar i sig själva
behöver sen göra sig till.
För en del är dagen en föreställning
och pausen är ett hem.

För en del är hemma ett fängelse
och frihet kan vara en fröjd eller
en förbannelse.

Tiden går när man följer den,
annars går den ändå.
Världen är inte tidslös
men vissa vägar ändlösa

Tills du kommer till min mur
som har skapats av tiden
och livets byggstenar.

För min skull
finns grindar
för din skull.

Dig, som jag möter.





Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-03-21 13:06



Bookmark and Share


  Leo Rudolphzon
vad är de min talsyntet läser?
enkla ord som ställd i rad
upprepa de du läste , siri
de är ju dikt med flera vårningar
helt otroligt eller finns de något annat ord som är starkare
tack för den dikten

2016-03-23

  Heikki Hellman
Tyckte mycket om dina reflexioner!
2016-03-22

  nicol neli
gillar absolut...
2016-03-21

  Larz Gustafsson VIP
För mig är hemmet frihet från galenskapen därute.
2016-03-21

  mike irow
just nu finner inga rätta ord
för att lovorda!!!denna vakraste dikt..
2016-03-21

  OT
Fint text om livets skola.
2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP