Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ett år utan sång ligger bakom


Vårlängtan

 

 

sänd mig en vår

en vår som jag förstår

gör det i år,

för vintern var svår

 

sänd mig ett ljus

sänd mig en fläkt av livets brus

i granars och björkars sus

 

sänd mig en sjungande vår

 

 

 

2016-03-21   15:34




Bunden vers (Rim) av Minkki VIP
Läst 543 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-03-21 14:35



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Två vackra strofer med härliga slutrim!
2016-03-22

  walborg
Ljuvlig läsning
2016-03-21

  Eva Langrath VIP
Vacker text som en stilla bön.
2016-03-21

  Bossepoet från Österbotten
En text som vaggar mig
till ro, nynnar med min
moders röst i natten.
2016-03-21

  soligajag_1 VIP
Härlig text om längtan efter en
vår som ska värma oss och få oss att må gott!!
2016-03-21

  Gisela Nordell
vacker text som ger hopp om vår!
2016-03-21

  Sofhia Wirström
dina rader inger hopp
efter en tung tid
hoppas på detsamma

2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP