Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåtira till mobbare.

 

 

 

Han kan konsten att knyta näven,

Han behöver inte tigga för fred.

Blåtira till mobbare blev en läxan för livet.   




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-21 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP