Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tog mina drömmar

med magiska händer
strödde ut dem i vindens andetag
ett glitter regn föll
in i mina ögons drömmar
med molnens lättsamhet
for jag fram
och
stannade till
under ett färgsprakande
stjärnfall
med dig tätt intill




Fri vers (Fri form) av Hanna Mari Wallin
Läst 640 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2016-03-21 15:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så bra skriftat vännen..kram
2016-04-21

  mike irow
så underbar dikt!
2016-04-20

  salem
Too deep
2016-04-14

  Solstrale VIP
Otroligt ljus och vacker!
2016-03-29

  Ninananonia VIP
Fint :)
2016-03-28

  Änglaögon
Njuter av den vackra bild som dina od målar.
2016-03-22

  walborg
Hänförande - från dröm till hänförande verklighet
2016-03-21

  ULJO
en urtjusig text
2016-03-21

  StinaJ VIP
Ett riktigt färgspakande stjärnfall av vackra ord är din dikt som väcker känslor inombords.
2016-03-21

  Valter Örn VIP
Det är något magiskt med poesi och det är bara diktaren själv som kan avgöra motivet. I den här dikten kan man se drömmarna i ett lyckligt förhållande men även tyda att diktjaget blivit desillusionerad. Många fina poetiska ordvändningar i texten.
2016-03-21

  Bossepoet från Österbotten
En poesi fylld med längtan
2016-03-21

    ej medlem längre
Vackert
2016-03-21

    Dan Myrbeck
Härligt!
2016-03-21

    ej medlem längre
Underbar beskrivning på lycklig tillvaro!
2016-03-21

    ej medlem längre
Så underbart vacker dikt.
2016-03-21

  Niliboy
Så vackert, men mina drömmar kommer jag inte ihåg, men det är nog vackra drömmar med Jesus, tror jag.
2016-03-21

  Marita Ohlquist VIP
Läser och njuter av din fina text!
2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Mari Wallin
Hanna Mari Wallin