Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex haiku (part four you along the leeward long held images)


1


Dina hår minns

regnets doft av skogsbär -

minnet i min hand.


2


Dina gator brinner

till draghudshimmel i aska...

Tvärs genom mitt hus.


3


Himlen skär i sjön.

Sjögräset dödar gräshoppans gråt.

Lugna ytan ror.


4


Gud bor utan vingar -

Deras döda kan nå in dit.

Gudsrike kommer hit.


5


En vit noshörning

rider längtan över savanna.

Havet allt närmare.


6


Nattfjärilar syr fast

ljuset vid bordet egendomlig syn.

Mörkret står förundrat.




Utmed läsidan långhållsbilder, läs ögdasjäl












Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 419 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-03-21 16:55



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jättebra.
2016-03-23

  Fred Linz
Excellens !
2016-03-22

    boban
suvärent!!!!
2016-03-22

  Marita Ohlquist VIP
Varje text väcker tankar och känslor!
Fastnade speciellt för nr 6.
2016-03-22

  StinaJ VIP
Magiskt. Vilken känsla som bor i allt det här. Vilken beröring det biir inombords.
2016-03-21

  DominiQueen
4 fantastisk :-)
2016-03-21

  nicol neli
bokmärke..
bara...men ändå...
2016-03-21

  Gisela Nordell
vackra bilder skapar du med din text.
2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow