Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mörker-lek


Girig kärlek är äkta




Min älskade,,

DU älskar mig mellan två soluppgångar,,

Girigt, vackert, sakta,,

en lek som nästan kväver
för att i sista stund ge luft igen,,


VI blir levande,,, innan solen går upp




Fri vers (Fri form) av chrissie
Läst 391 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-21 18:57



Bookmark and Share


    nevergonnagiveyouup
sorgligt på något sätt och fint.
2017-03-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
hrälig, så sant
2016-08-15

  aol
Underbart skaldat
2016-04-08

  aol
Underbart skaldat
2016-04-08

  Lars Hedlin
Riktigt bra :)
2016-04-01

  Nils-Robert
Jag gillar rubriken. Den fäster direkt. Fin dikt också.
2016-03-21

    Max Poisé
Helt klart. Girig kärlek är drivkraften!
2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie