Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra förfall

Skratten kan fortfarande höras
när vi stänger ögonen
för att kunna känna dess unika lukt
låta den skapa bilder i våra tankar
om saker som den har bevittnat

allt liv som tidigare fanns inom de nu tomma väggarna
har ersatts av tystnad
vi observerar dess förfall
som den har tagit sitt sista andetag
berättar om tidens gång

nu har naturen har tagit sin del
den omfamnar det smutsiga röda teglet
gör det grönt
stiger upp längs väggarna
den vill ta över

naturens kretslopp
den har gått in i en ny era
ett annat liv
som inte var avsett från början
plötsligt verkar allting självklart.




Fri vers (Fri form) av Gina.P
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-21 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gina.P