Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad du verkligen ville

det är inte mörkret vi fruktar
det är ljuset

många gånger på väg
tröst en kosmisk väv

mottagliga
och

resa in i själen,
gångar burspråk

där du väntar, vänta inte

ingenting ingenting

ingenting ingenting

jag försöker vända mig om
jag

går inte i 180
för jag väntar inte

jag söker likasinnade
för en själ som vill

växa sig stark
leva den längtan

en skyddsängel
och en bok

leva igenom längtan
inget att skjuta upp

jag vet de nu
vad du verkligen ville

vad du verkligen ville




Fri vers av Jonas Hagén
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-21 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén