Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nåt gammalt #1


ok, visst jag lägger mej



va hände egentligen
vafan hände?!

alla röda läppar och ögon
hjärtan
all den där viljan
ni vet

nej
det är alltså här det inte går längre

där orden tar slut
och nya måste spottas ut
slås ut
slå ut
vägen
eller bara upphöra

förr eller senare är det nån jävel som byter plats på dom
och då spelar dom ändå ingen roll längre
inte här
inte nu

så låt dom jävlarna ta över
och tänk att det fortfarande kunde ha varit vi




Övriga genrer av lillebror
Läst 427 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-14 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lillebror