Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träden

Från sovrummet

syns alla blötta träden

de svajar långsamt

utan fågelkvitter

de dansar åt vänster och höger

Deras krona är en grön gloria

som pyntar luften med extra syre

och förvandlar vinden

till en unik musik

som fyller allas inre




Fri vers av Minona
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-22 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona