Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På flykt

Kör genom den mörka natten

ett krampaktigt tag om ratten

flyr inte från flyr inte till

vet inte vart jag vill

Mörkret är kompakt utanför

ett virrvarv av tankar som stör

Sövande motorljud en radioröst så mjuk

känner mig inte frisk inte sjuk

Bagaget är min plånbok min mobiltelefon

i ett raserat liv som bara är ett tillfälligt lån

Kör genom den mörka natten...

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 455 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-22 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver