Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så Självklart

Vi är på ett glasscafé
vi njuter av våra STORA glassar

Jag ber vår son att gå och köpa en kopp kaffe åt mig

Flickan i kassan frågar honom
-Hur vill ni ha ert kaffe?

Han funderar en stund på hennes fråga, sen svarar han
-VARMT!




Övriga genrer av Therés
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-05-02 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!