Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ruin

Avgrundslik är världens sår


Träden nakna frusna och kala
Människan förbi av sorg, grogrund och hopp.
I en förtvivlan av spruckna glas 
går jag bort från världen och sänker min blick mot jorden och fäller tårarna som är för jorden


 




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-22 22:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen bra och starkt
2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP