Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Omsvärmade



Du vet att alla här har väntat
och längtat så länge

Du vet att alla här har skrivit minst
en fantastisk låt om att dö brevid dig

Du vet att alla här var trötta ikväll
men gick ut ändå för kanske, kanske, kanske

Du vet att alla här är lite rädda för dig
för vad du kan göra med veka gosshjärtan

Du vet att alla här på ett ärligt och genuint
sätt vill lära känna dig som ingen annan gör

Du vet att alla här har förberett allting
i sina ungkarlsrum

Du vet att alla här har lekt med ditt
förnamn och sitt efternamn

Du vet att alla här kommer förneka och
baktala dig innan natten är slut

Du vet att alla här kommer tillbaka imorgon
och nästa dag och nästa




Fri vers av Henry Winter
Läst 465 gånger
Publicerad 2006-05-02 16:53



Bookmark and Share


  BlåhäXa
tänka sig om det hade hänt - ngn enstaka gång ... att någon hade tänkt så... för mig! ahhhhh.... men jag undrar vem det är!
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Henry Winter
Henry Winter