Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Fragment

Hjärtat vill ha vad det vill ha
Det måste vara så
Som ett plagg som håller länge
Det måste måste vårdas så
Ta det som det kommer
Hört det förut
Eld istället för andra
En gnista istället för att torka ut




Bunden vers av David Jemsby
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-23 16:50



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
The heart wants.... Det låter bra sjunger...
2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

David Jemsby
David Jemsby