Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Låg

Lägg ditt elände på mig då
Fast det var inte så jag menade
Någonstans därinne finns ändå ett svar
Mättnad är allt som behövs
Det räcker så
Det är en fin utsikt
Det är dags att gå




Bunden vers av David Jemsby
Läst 475 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-23 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Jemsby
David Jemsby