Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 man 3 haiku

På trottoaren
en man utan ansikte
hälsade vänligt

Tidig rå morgon
en man på trottoaren
som inte var jag

Han bekräftade
med sin vänliga hälsning
att jag var verklig




Bunden vers (Haiku) av Petter Wingren
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-23 19:20



Bookmark and Share


  mike irow
gillar skarpt!!!
2016-03-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra haiku med lite skämtsam knorr.
2016-03-24

    Wilhelm.Svard
Gillar starkt dem små skämten i slutet av varje dikt, vilket ofta återkommer i Haiku dikter. Sluta inte skriva!
2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren