Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina texter

 

Mina texter just nu. 

Hit och dit. Gammalt blandas med nytt,

ondskan möter glädjen,

lyckan byts i förtvivlan.

Orden stuvas om till obegripligheter

medans jag för en dialog med mig själv.

Det är bara jag och orden nu.

Öga mot öga, möter vi varandra.

En sista gång ska de skrivas och lämnas  ut.

För att sedan falla i glömska

och inte läsas mer.

För jag är inte kvar i tiden när de skrevs.

Jag är någon annanstans.

Jag svävar i frihet på ett moln,

och bara andas in

all lycka som omsluter mig.

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-24 00:14



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Du har verkligen fint sammanfattat hur det är att vara diktare. Och dikten som färskvara. Vidare känns tanken tilltalande att en gång sitta på ett moln och le lite överseende över människorna på jorden.
2016-03-26

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, mot framtiden och vidare...:-)
2016-03-25

  mike irow
vilken fin konsensus med. orden!
poetisk sån för att sen
fortsätta färden...
2016-03-25

  Marita Ohlquist VIP
Wow, vilken resa!
Lägga det gamla mörka bakom sig och njuta av det nya ljusa.

2016-03-24
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP