Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
– Sluta bry er om mitt namn!http://www.metro.se/nyheter/svenska-isis-19-sluta-fraga-om-jag-ar-terrorist/EVHokB!OFyiz1OTBCPMQ/


Jag heter Isis.

 

 

Konsumera mera? rulla med pengarna det är som Islamiska staten vill lära oss konsumenterna,

ja tack bara om man har pengar.

 

  

  • Igår kom en inbjuda party och bio till Insurance Awards Risk och Försäkring med motto: Investera i framtiden planera idag med logotyp bild på prinsessan Esstelle troligen, i Haga slottet Nominerade till Årets försäkringsförmedlare LIV 2016!

 Om CEREBUS: största rådgivnings företag inom spar- och trygghetslösningar.

(start 2005, -17 000 klienter)

 

EU  säkerhetstjänsteman sade igår:

"Mellan 400-600 kämpar utbildas varje år åt en stat islamisk på brädskalla "Skillnaden är att 2014-2016 Islamiska State ”kämpe” utbildades under några veckor.

  Nu strategi det har förändrats. Särskilda enheter bildades och instruktion varar längre.

  • Deras mål är nu inte att döda så många människor, men att organisera så många sammankomster åt fiende att försvaret inför terroristaktioner förbrukar mera pengar, vissa grupp folk  försvagas mental och ekonomisk d.v.s västerländsk stat budget " säger en europeisk säkerhetstjänsteman som ville förbli anonym, igår.

Av relevans just nu I Europa finns en grupp av 90 soldater som är utspridda på flera ställen för att utföra terror på uppdrag,

 Det är planerad en terrorattack den 20 juni i samband med fotbollen i Europa.  

Jag hoppas att vår unga generation väl utbildade då hos krigsdrabbade veteraner, gör en bedömning och blir våra nya tider nåd, positiva sagoledare.

Jo ni är bland oss varje steg vi tar ändå,  jag tror också att i din värld går att göras förhandlingar…   




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-24 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP