Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

påsk


Jag har alltid tänkt på mig själv som en häxa
tänkt att jag bränts på bål
om nu varit förr
önskat mig till Blåkulla för festen och knullat

tänkt att vi som är dom konstiga är dom som är bra
- vi som har tråkigast
och roligast
vi som inte riktigt går att förstå

Vi som både skrämmer o lockar.




Fri vers (Fri form) av @moder_justitia_txt
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-24 11:23



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
alla kvinnor är magiska
ni bör få festa, o knulla

hur mycket ni vill

männen bör brännas
på bålet vid er fest!
2016-07-28
  > Nästa text
< Föregående

@moder_justitia_txt
@moder_justitia_txt