Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små fötter




på små fötter
dansar hon in våren
med sina guldblonda lockar
lättar med stegen
som
hon tar till fågelsången

långt borta
är hennes verklighet
så långt borta så att den
att den inte ens kan
spegla sig i skuggorna
som
vårsolen skapar

efter henne
reser sig blommorna
de ler mot henne
när hon dansar på sina små fötter

till fågelsången
som får våren
vakna




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-24 12:39



Bookmark and Share


  Zandor
det är som man säger. små fötter....mindre skor
2016-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N