Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockbutiken

- Har du några särskilda önskemål?

- Ja, en som inte går så fort.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Dan Myrbeck
Läst 463 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2016-03-29 16:36



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Haha! JA, en sån vill jag också ha!
2016-06-28

  Teresia Ridell
Åh det hade varit toppen :) Fyndigt :)
2016-04-04

  ResenärGenomLivet VIP
Åh, det önskar jag också...det vore bra att ha...:-)
2016-04-01

  Lars Hedlin
Sann "Tidsanda" :)
2016-04-01

  anits VIP
Åh, tänk om det fanns en sån.......
2016-03-30

  Eva Helene VIP
Ser att många här har samma önskemål, så vem vet, snart kanske de börjar tillverkas. Då ska jag införskaffa en sådan! :)
2016-03-30

  Petter Wingren
Bra, kort med utrymme för reflexion
2016-03-30

  Gunnel Eriksson VIP
Klockorna går hela tiden lika
fort/långsamt det är vår upplevelse
av tiden som varierar. Rolig dialog.
2016-03-30

  Ingrid Trolle
Framför allt en som visar
rätt tid och inte vet vad
"sommartid" och så får
den inte gå så fort.
Helt rätt och klockrent.

2016-03-29

  soligajag_1 VIP
Ja , en som går och går och aldrig kommer till dörren.
Hahhah. . kunde inte motstå och skriva detta. .
Du är bara bäst!!
2016-03-29

  ULJO
Eller en knapp som är ur
2016-03-29

  ULJO
Eller en knapp som är ur
2016-03-29

  M.Eta
Urkul!!
2016-03-29

    ej medlem längre
Åh, så bra!! Haha. Det önskar vi alla. :-)
2016-03-29

    ej medlem längre
Klock-rent!
2016-03-29

  Rise Little One
Jag vill ha en klocka som kan bromsa tiden när jag har det roligt..
2016-03-29

  Marita Ohlquist VIP
Ibland är det svårt att hinna med!
2016-03-29

    ej medlem längre
Det skulle jag också vilja ha den här årstiden!
2016-03-29

  Maria Sundelin VIP
Jag och mina kollegor har bromsolja tilm salu i klockorna på jobbet
2016-03-29

  Per Drysén
En sådan skulle man behöva ibland.
2016-03-29

  överlevaren VIP
Urkul... kanske kan tipsa köparen om Marianne Räfs klocka som går långsamt!
2016-03-29

  Ninananonia VIP
En sådan klocka vill jag också ha... :)
2016-03-29

    Elisabeth Nilsson VIP
En sådan klocka önskar jag mig! :)
2016-03-29

  Bibbi VIP
Ingen kan få mig att skratta som Du:-)
2016-03-29

  Marianne Räf
Å jag som tycker att tiden, det
senaste året har gått såå långsamt !
2016-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck