Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingslag


jag bor i ett rum med fjärilar

de täcker väggar och tak
allt är skimrande ljus

vingar av hopp
närhet som inger trygghet

med vingslag mjuka
som smeker till ro

här finns inga arga röster
här finns inga hårda slag

här svävar kärleken
från golv till tak

så är det att ha tillit till sig själv
vetskapen att inuti finns fjärilar

och livet utanför bär blommor
som lockar med sin nektar

nyfikenheten är dyrbar
längtan ut är nyckeln

jag skall öppna min port igen
våga mig ut när jag är nydanad klar

ur puppans mörka kokong
bli ett med solen




















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-24 15:26



Bookmark and Share


  Niliboy
ja, vi får lita till vår egen styrka också i denna skoningslösa jämmerdal å inte ge upp!
2016-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP