Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fasa

Med fasa märker jag
hur dagarna går
Min ångest  stiger
och blir än mer 
outhärdlig

Dagarna kommer 
närmre och närmre nu
Snart skulle du fylla 60 år
Vet inte hur jag ska kunna klara
av den dagen 

Påskafton firade vi 
din födelsedag
Bara en vecka  senare 
kom den fasansfullaste
dagen i mitt liv

Biltrailerns förare 
avslutade vårt liv
Ihjälklämd mellan bilar
slets du från oss
Så långt bort från mig

Sju år har jag tvingats
vara utan dig
År fyllda av förtvivlan
sorg saknad och längtan
Leva med ett halvt hjärta

Det finns inte en dag
ej heller en stund 
då jag inte tänker på dig
Inte en natt utan saknad
längtan och tårar

Jag tänker på alla 
fina och vackra minnen
På vår ljuvliga kärlek
allt underbart som 
du har gett mig

Jag kommer att älska dig
så länge jag andas
så länge mitt hjärta slår
Min sorg ska ta slut 
Snart ska vi dela evigheten 

 




Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-24 23:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Mycket smärtsam läsning.
2016-03-26

  Carl Mikael Fäldt
Naken beskrivning av saknaden!

Oerhört vacker kärleksförklaring med all den smärta separationen innebär.

Väldigt fint skaldat-i ärlighetens namn!
2016-03-24

    Zen
Hugger i sorgens rot, kan inte stänga tåren ute.
2016-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP