Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fladdermöss poeter.


Fladdermöss med löss

 

En forskare grupp odlade 80-90 fläddermöss av den sorten Attackerar när du mår som bäst och dem är kreativa som sämst.




Övriga genrer (Satir) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 4340 gånger
Publicerad 2016-03-25 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP