Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugo Sexton 15

Så mjuk, så hård;
Din tanke känsla vilja,
siden av granit.
Jag förödde
men du födde
allt tillbaks
med sång och dans,
du stjärna
på min himmel.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-11 08:22



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Kärleksrika ord från din poetpenna.
2016-04-11

  Solstrale VIP
Ljuvt flöde, vackert öde mycket fint!
2016-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP