Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden

Låt vinden smeka dina vackra tårar

som pryder spegel i din själ

och vänta på

att höra de orden som sägs i ditt öra

Låt vinden smeka ditt hår

dina porer

din kropp

låna alla dina lemmar till vindens händer

upplev ruset av elektriska stötar

som väcker dina dolda känslor

Låt vinden leda dig till andra höjder och blunda

blunda

blunda

Stanna upp!

Säg ingenting!

känn hur vinden

drar dina mungipor

Le!




Fri vers av Minona
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-25 13:49



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ler in i mig som en mjuk lokatt... Detta vidunderligt mjuka fina stycke poesi! Ljubelvackert!
2016-04-17

  mike irow
dikten är så len knapprar sammet
att man ändå vill pussa...
2016-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona