Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pojke. Flicka.


Samtal före en svår vandring.

"Följer du med?"
"Ja, jag följer med."
"Men vi måste gå genom tunnlar."
"Då går vi genom tunnlar."
"Och täta skogar."
"Just det."
"Du kommer att bli rädd."
"Rädd! Med dig?!"
"Vargar, lodjur, tigrar..."
"Nu går vi."
"Stora svårigheter väntar oss."
"Kom nu!"
"Följer med mig ändå?"
"Ja, med dig följer jag ändå."


"




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Ulf Ekeram
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-25 17:51

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Innehållsrik verklighet! Skicka in den till Dramaten kan bli en pjäs!
2016-03-28

  Ingrid Trolle
En fin berättelse
i en replikform,
som jag inte har
sett här på sidan
förut.
2016-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram