Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väljer Isen att frysa?

Vi gör konstiga val ibland
man kan undra om det är så vettigt alla gånger

när förnuftet trotsar vetenskap
när hjärta och hjärna inte är sams

då kan man börja undra
väljer Isen att frysa eller vill den bara svalka men gör sitt jobb för bra?
var det något det fick som jobb?
väljer Elden att bränna eller vill den bara värma och gör sitt jobb för bra?
var det något det fick som jobb?

varför saknar förnuftet vett ibland?
varför saknar vettet förnuft ibland?
vet de om varandra
saknar de varandra?

vilka val är bra egentligen
bra för vem
och måste man välja?

eller ska man ta det som isen
chilla
lite passivt...
Kallt
utfryst....




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-25 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP