Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårsådd


Jag tänkte på bondens vårsådd

- blir vädret rätt?

- kommer regnet?

- kommer ohyra att förstöra allt?

- blir grödan full av tungmetaller?

Och när traktorer kör runt med skyltar om orättvisa
så guppar de förföljda i gummibåtar på haven ..

Är det överhuvudtaget någon mening med något för någon?




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2016-03-26 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP