Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min bror Freddie fick en dotter! Så jag är en farbror nu!


Alison

ljuvlig natt
med öppet himlavalv
stjärnkropparna tindrar av sin glans
stoftet vaggas till denna jord
änglar finns där vi bor
en gåva skänkt till familjen


halleluja
ett mirakel
vi bugar, bockar och ler
visar familjens ödmjukaste tacksamhet




Fri vers (Fri form) av M.A.J.R
Läst 596 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-03-26 10:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, nog är barnen ett mirakel alltid...så fint...grattis så mycket...
2016-04-01

  Linda CH VIP
Vilken vacker text och en underbar baby!
2016-03-26

  Gisela Nordell
å så ljuvligt!Grattis till lilla underverket!
Fina rader.
2016-03-26

  Bibbi VIP
Ett stort grattis!
2016-03-26

  Federico Romano
Grattis!!
2016-03-26

  Ninananonia VIP
Härligt :)
2016-03-26

    ADI Nehlin
fin hyllning!
2016-03-26

  Solstrale VIP
Halleluja vacker poesi! Tack!
2016-03-26
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R