Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlora



redan förlorat allt
finns det inget mer att förlora

vägrar personen acceptera

samhället
ser
bemöter
som om personen vore en rättshaverist


får då rådet

ge upp




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-26 09:59



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
När jag trodde jag förlorat allt, hade jag ännu inte förlorat det väsentliga !
2016-03-26

  Solstrale VIP
Ge inte upp! Ge dem som förtrycker en skjuts ned! Du är bra som du är! Tack poeten som delar sitt innersta, lyser i mörkret!
2016-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N