Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns





finns sidor
aldrig visas för någon

finns tankar
aldrig delas med någon

finns så mycket
som aldrig får finnas

För de som är omkring
skulle inte förstå

Sätter sina tankar och sidor
som de sätter ord på
för de tror att det är det
som är

på så sätt tystas personen
att sätta ord på
sina tankar
visa alla sina sidor

för de blir
förbisedda
missförstådda




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-26 10:37



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja,,, du har det, ordets gåva,,, du kan brodera, smycka vad som poeten trycka,,, vilken lycka att jag fick läsa, se! Så bra!
2016-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N