Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


...genom Sanningen expanderar jag mitt medvetande, optimerar min hälsa och allt genom ATT ÄLSKA och VÄRNA MIG SJÄLV, och sen kan jag då ÄN MER ÄLSKA MIN NÄSTA..


___©__ EN VILJESTARK MIRAKEL-QUINNA

 

SKÖNHET, HÄLSA OCH FÅFÄNGA
- LUSTMETODEN - en helt naturlig väg bortom kamp och andra destruktiviteter - för ökad livsenergi och hälsa via lust, rannsakan, njutning och sanning och accelerade av medvetenhet och kärlek.

 ♥

Jag vill vara en levande Quinna och vacker och kan vara lite fåfäng om mitt utseende och alla defekter.
Flera av mina vänner säger att jag är vacker. Då ser de hela paketet, även min utstrålning. Flera undrar varför jag klankar ner på mig själv.

Jag vill förklara att det är inte så jag menar. Jag är bara så arg och ledsen att jag pga livssmärta inte orkat ta hand om min hälsa kropp/tempel. Det är inte alls en dömande vrede.
Jag älskar alla emotioner. Jag älskar även vrede. Men jag vill ej göra stygga och destruktiva saker med vreden. Jag vill omvandla vreden till testoteron, andrenalin ja ENERGI.
Som många av er vänner och följare vet har jag funtionsvariabeln ADHD och då får vi ofta inte tillräckligt med Dopamin, så vi behöver kickar som t.ex Kärlek och annat kan ge som mer dopamin..

Många anser att jag ska ÄLSKA MIG SJÄLV och gå i någon slags acceptans för att kunna åstakomma min förändring.

NEJ JAG ACCEPTERAR ALDRIG - NOLL TOLERANS för ohälsa.
KOMPROMISSLÖST vill jag nära och befästa min tro på att det finns vägar förbi bortom läkarvetenskapens domar och begränsande tänk. Jag gör gärna en NULÄGESANALYS - men jag befäster inte det sjuka i en dom (sk sjukdom) det är en hälsoutmaning, en gåta att lösa. Jag ger hellre så sant jag hett heter DominiQue med rätt att döma mig och de som önskar, en HÄLSODOM. Det är riktningen: Återerövrandet av balans, själslig jämvikt och hälsa.

Det torde finnas en väg. Jag ser en strimma, en liten strimma av ljus i skeptikerns kompakta mörker, den strimman den strålen i denna fäster jag mitt hopp.
Min LIVLINA.
Silvertråden till mitt SANNA OCH SUNDA LIV.

NÄRING, INTELLIGENT FÖDA
Örter, kryddor, nötter, frukter
Hampafrön och hampaolja för dess fantastiska Omega
och protein, Chiafrön och Chaga-dryck (från björkticka)
Utesluter kött, fågel, komjölk, vitt socker och gluten
Intar allt sunt och fisk, ägg och getmjölk.
Intar potenta ekologiska SuperSmothies med optimal näring,
då enzymer blir mera tillgängliga bra smoothies.
Gröna smothies med selleri enligt min vän
(googla Raw Food Queen) är bra för att stärka hudens elastisk.

SJÄLENS RANNSAKAN på djupet
Rensar i sociala arv, präglingar från embryo
Synar kulturella arv. Konfronterar mina rädslor, försvar,
egots villfarelser och synar korten, anar många ess.

PROMENADER I NATUR MED STAVAR
SIMNING med handpaddlar för ökat motstånd
och Motionsgymnastik i egen regi
med inslag av Tai Chi och röjning mm
MEDVETEN ANDNING DÅ JAG TRÄNAR
STYRKELYFT och smidighetsträning
med lite inslag av YOGA, TAI CHI

En vän undrade varför jag klankar ner på mig själv, jag blottade en bild på en kroppsdel som var i dåligt skick pga att jag ätit fel och ej utövat de fysiska aktiviteter som fodras för att hålla en kropp funktionsduglig, stark, spänstig och elastisk och på så vis NATURLIGT VACKER.

Mitt svar:
Därför att sorg gjorde att jag misskött och vanvårdat mitt tempel. De som respekterar att det är aspekter av vanvård och att det är FULT, till exempel ett parti med toxiner, fetter, celluliter, bristningar och ojämn hud är därför öppna för att JAG KAN och ÄR VÄRD att återskapa mig den fina kropp jag var ämnad för. MIN EGENTLIGA SKÖNHET.
Tack älskade XXX men jag vill på intet sätt befästa det fula och sjuka, jag bekämpar det inte - är emot KAMP omfamnar det ömt, och vill med helig vrede som i kärlek mm omvandla det till ädel sund strålande skönhet. I LUST, dvs aktivera mera Livslust genom medvetna val, så snälla erkänn som en terapeut sa (ungefär) då han såg min härjade mage:

- Jag förstår att Du inte vill ha det här, så skulle jag inte heller vilja se ut. så klämde han lite vänligt och ömt på späcket på magen och sa betryggande och kärleksfullt:
- Men Du, vi ska fixa det här!

Aldrig har jag känt mig så sedd, förstådd, trygg och bekräftad.

Så snälla respektera mig i detta. Mina defekter är inte jag, de plågar och prövar mig, de är inte mitt äkta Gudinnejag!
Jag ser min EGENTLIGA SKÖNHET och just nu är den inte i paritet med mitt tillfälliga lite ansträngda skal och är under renovering :-)
Tack för kärlek och omtanken dock.
.
.....


nya frön spirar

Frön till Miraklet i mig. Jag vill strö mina frön för vinden,
och dela vidare.

Jag är en mogen Quinna i biologiska jordeår
med ett moget intellekt, en barnslig attityd
med en gammal själ. Jag tänker inte låta en stor del
av mänsklighetens begränsande syn, jordens gravitation,
bevis och vetenskap, trotsa min känsla och vilja mer,
jag känner mitt himmelska ursprung och det står över
ALL JORDETRÖGMA
Så jag säger som jag var 17 år *pekar uppåt*
- Jag lyssnar bara på högre direktiv.

När jag är 80 ska jag vara i mitt livs absolut bästa form
Detta är ingen förhoppning. Det är ett löfte.
Ja, jag går ut hårt,
riskerar min heder, då jag alltid vill stå för mina ord.

Varje dag fram till 80 blir jag en bättre och bättre varelse.
Mera intresserad i min människokropp.
Mera balanserad och konkret, jordisk.
Mera i kontakt med mitt överjag och mitt över och undermedvetna och min essens i själ, kropp, tallskottskörteln, eterkropp och centralenheten hjärtat.
Mera i balans
Och JA JAG ÄLSKAR MIG SJÄLV, SÅ JAG GER MIG DENNA RESAN
- JAG SATSAR ALLT på mig själv.

Den där nästan omöjliga hästen på travet, vinner den så gör den det Stort.

VILKEN VINST KAN VARA STÖRRE ÄN FRAMGÅNGEN att vara en individ som känner expanderande Kärlek på cellnivå och som funnit sin kärna och blivit ett med alla sina delar och frigör mer och mer potential för hälsa, inre frid och trygghet, glädje och skapande kraft? Vad mer behövs?

V I C T O R Y


______________________________________________

© ORD & SELFI
DominiQue NVC Costa
Våren 26 Mars månad i Venus sköte
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.Kr


OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥


Ingår i pågående bokprojekt:
___©__ EN SINNLIG QUINNA
Med:
Berättelser, funderingar och betraktelserna i åtrå, sensusalism, existensialism, passion, spiritualitet, magi och kärlek med en touch av mirakel. Om Quinnlig urkraft och frigörelse av präglingar, prestigelös strävan efter det Sanna nakna hjärtat. En kärlek och ridderlig hyllning till Gudinnan, Drottningen, Quinnan inom oss. Quinnan i mig.
https://www.poeter.se/Las+Bok?book_id=5624

 

 

 

 
Övriga genrer (Brandfackla) av DominiQueen VIP
Läst 476 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-26 11:29Bookmark and Share


  mike irow
tycker om bilder
i verklighet
och prosa!!!
2016-03-29

  DominiQueen VIP
Stavade galet rättar och lägger in samma kommentar uppdaterad här:

ALEXANDER
Skrev fel nedan skulle vara: kört Protein med lågt kolhydratsinnehåll / det var då jag blev matt och yr.

OKAY SORRY, Du är För kolhydrater.. :-)

Jag äter bra ekologiska ägg (fuskar enstaka gång på konventionell restaurang) så visst kan dessa ägg vara äkta kärleksodlad eko. Min väninna som varit hönsägare med ekologiska odlingar som är väldigt kärleksfull hade såna höns t.ex.. Men tyvärr visst fuskas det, så där får god tro och Placebo ta vid.. :-)

Jag är så glad att Du mår så bra på Din grej.

Namaste
DominiQue2016-03-26

  Alexander Gustafsson VIP
Alla celler i kroppen behöver glukos. Och jag har kört du du kör så jag vet vad jag snackar om. Det går jättebra att leva på fett ett kort tag. Men man kan aldrig få den energin och kraften ifrån fett som kolhydrater. Och dina kycklingar som lägger dina ägg vad tror du dem äter? Eko odlad kärleks majs? Sedan så har vi att toxiner koncentreras ju högre upp i kostcirkeln man kommer. Jag säger inte att man inte ska äta fett. Bara att man inte ska äta sig mätt på det. Och det är inte bara mig den funkar för :)
2016-03-26

  DominiQueen VIP
Ja jag tror på Din fruktmetod mm Alexander, den funkar ju optimalt för Dig, och jag tror på att råa ägg som andra sorters tillagade ägg är super likaså fisk för mig, och jag älskar bra fetter, jag hade dåliga värden då jag åt mängder med koost förr, sedan ändrade jag till nötter och frön och kallpressade ekologisk kokos, jungfru oliv, sesam, linfrö, hampa olja och fick bland de bästa värdeneutralt initierad man sett, beställt via ett lab på ett norskt sjukhus. Bra Fett och Fukt förebygger åldrande och håller cellerna vitala i vad jag lärt.
Morfar var polis, så det älskar jag med.. Jo jag har hört fet med lågt kolhydratsinnehåll, och det är säkert bra för vissa, jag tror som många fler tror, att olika koncept passar olika bra för olika. Vi är alla unika.
Då jag testade en period med protein och ringa kolhydrater häll jag på att svimma av matthet, och då intog jag ej heller värst mycket frukt..

Hampaprotetin är min grej nu.. Är så glad att jag kommit igång med träningen igen, min käre älskade vän och polis. Tack för Din ärliga omtanke.. Hihi.
Jag är polis för mångfald ;-)
Namaste
DominiQue

PS Majs kan vara GMO, så jag hoppas Din majspasta är ekologisk, annars hoppas jag att placebo bevara mina som Dina celler goda när vi utsätts för manipulation och toxiner. Viljans kraft är enorm...
DS
2016-03-26

  Alexander Gustafsson VIP
Ägg och fisk sunt? Och såg inget om kolhydrater där. Bara en massa fetter. Du vet att jag är kolhydratpolisen... haha! Alla ska äta dem, polis det är jag! :)
2016-03-26

  DominiQueen VIP
Tack Solstråle, Du sammanfattar det hela så himla bra!!!

Ja vrede och krigsgener är inget att förneka, bara att låta dessa krafter jobba för och med en, galet med kamp och tom att försöka bekämpa sig själv... Vi behöver avrusta oss. Jorden håller på att drunkna i rädslor, krig, terror och kamp.. Var och en får börja med att sanera sig själv, så kanske vi kan rädda jorden..

Tack för underbara kommentarer och tack, jag blev glad att Du tyckte om att läsa.

Namaste
DominiQue
2016-03-26

  Eva Solstrale VIP
Omdaningen, vreden vänds till kärlek i överflöd, nu älskar hela världens under... Frälst i ordens existens, ger kraft att dela insikten till oss...
2016-03-26

  Eva Solstrale VIP
Vredens kraft skall has till att förändra, en reaktor att säga ifrån... Liksom när allt varit skit å sen bli bra, blir den överflödig och börjar spinna, vänta, driva fritt, söka upp fel... För allt för ofta var den tvunget finnas där, vreden för att skydda dig, mig, oss,,, så då gör den oss rastlösa, i det fria, obundna, tillvaro där inga hot existerar. Vreden kan då ta formen av konst när den assimilerar det som varit, smälter ned toll mening, ord, poesi, tavlor, vackert mode, fina möbler, husgeråd, då det behövs eftersom det raderats i krig,,, även om krig i den meningen inte varit... Synen av krig kan väcka vreden till liv... Bra text, bra helt igenom!
2016-03-26
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen VIP