Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt 1

Livets förstörelse dödade min oskuld
nu är jag instängd i hopplösheten

Du skulle ju vara min befriare
men du är en fånge precis som mig

Jag tar alltid fel väg
och nu är jag vilse tillsammans med dig (älskade, älskade du)




Fri vers (Fri form) av Draca
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-26 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Draca
Draca