Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HEUREKA! JAG HAR FUNNIT DET!

Liksom regnet faller
sköljer jordens yta ren
fyller liv i överflöd

faller tårar på min kind
förnyar tanken
renar hjärtats död




Bunden vers av carinamnm
Läst 471 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-03-26 19:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
helt klart sant, gott där
2016-08-07

  Trädskugga
Länge leve livet och kärleken, tänkvärt och lekfullt skrivet, en liten pärla!
2016-04-27

  Nannie
väldans fin
2016-04-03

  Solstrale VIP
Verkligen rart! Så underbart!
2016-03-30

    guloblå
Vilken underbar upptäckt! Och så fint skrivet.
2016-03-27
  > Nästa text
< Föregående

carinamnm