Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min vän, kampen är vår nu

och jag ser dina tårar,
ser porlande bäckar,
ser trasiga tankar
som flyter likt bråte

jag ser rasade broar,
ser två skilda världar,
ser det du är och det du vill
skilda av känslor som svämmar

jag har byggt mig en kanot,
har flutit bland dina tankar,
har gått i land på båda sidor
och samlat bråte till broar

vi kan bygga tillsammans,
kan låta bråte bli bärande,
kan förena skilda världar
och låta bäcken porla




Bunden vers av ChampinjonernasChampion
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-26 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ChampinjonernasChampion
ChampinjonernasChampion