Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sörjer min pappa

Jag sörjer min pappa och saknaden finns kvar,
men glädjen är större för att han varit min far.
All omsorg och kärlek som han givit,
många fina minnen av honom som det blivit.
Han har alltid delat med sig av sin livsglädje och skratt,
dessa har hos oss alla fina avtryck satt.
Nu är hans själ fri som en fågel att flyga dit den vill,
där han är nu finns ingen stress för där står tiden still.
Pappa du har inte övergett oss,
du har bara lämnat din kropp för den orkade inte mer,
jag känner att du är med och vakar över oss alla fast vi dig inte ser.
Sån otrolig tur jag haft som fått dig som min far,
nu ett sista farväl av dig jag tar.
Sov i ro<3<3




Fri vers av annelie eriksson VIP
Läst 406 gånger
Publicerad 2016-03-26 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annelie eriksson VIP